Site Logotype

Make-up Workshop

Altijd al willen weten welke make-up en kleuren het beste bij jou passen? En hoe jij het mooiste van jezelf kunt accentueren? Meld je dan aan voor een workshop en leer alle tips en tricks.

 

 

Make-up Workshop @ Wow Skin Beautystudio (minimaal 4 en maximaal 7 personen)

Ontdek welke make-up kleuren jou laten stralen

We onderschatten soms hoeveel effect het gebruik van kleur kan hebben. De juiste kleur make-up kan je namelijk doen stralen!

Iedereen is immers verschillend en heeft een eigen persoonlijke stijl. Met de juiste make-up wil ik je helpen je natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw mooiste zelf te zijn. Mijn doel is om make-up aan te bieden in kleuren die het beste bij jou passen. Wat dat palet precies is, is voor iedereen nét weer even anders. Ben jij nou een zomer, lente, herfst of wintertype? Ook hier kijken we naar tijdens de workshop.

Het make-up merk waar ik mee werk is UNG. Ung is er voor iedere huidtint en iedere stijl.

Respect voor de omgeving UNG staat voor positiviteit. Zij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom maken ze geen gebruik van dierproeven, zijn ze parabeen vrij, proberen ze het grondstofverbruik te reduceren en monitoren de arbeidsomstandigheden in het productieproces. Het assortiment wordt in Nederland geproduceerd, voor optimale controle.

MAKE-UP WORKSHOP

Wil je een vriendinnendag, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeestje organiseren en altijd al willen weten welke kleuren het beste bij jou passen en hoe jij je eigen natuurlijke schoonheid kunt accentueren en versterken? Volg dan deze gezellige en leerzame make-up workshop. Tijdens deze dag leer je alle tips & tricks!

Inhoud:

  • Een mooie make up begint bij een mooie huid (persoonlijk huidadvies)

  • Hoe kies je de juiste kleur foundation en concealer

  • Hoe breng je een foundation aan

  • Hoe breng je je wenkbrauwen in model

  • Welke kleuren passen bij jou

  • Shapen en corrigeren zonder dat het te zwaar oogt

  • Last van overhangende oogleden? Leer hoe jij jouw ogen liftend kunt opmaken

De workshop is inclusief materiaal gebruik, een heerlijk hapje en drankje tijdens de training en een goodiebag met een shoptegoed van €10,- en je eigen beautypaspoort! Prijs: €45,00 incl. btw. De workshop wordt gegeven bij minimaal 4 en maximaal 7 personen. 

Aanmelden kan via info@wowskin.nl

Noteer graag even duidelijk de gewenste datum en uw persoonlijke gegevens inclusief de aantallen.